Wednesday, April 1, 2020

Cadeee ! Dă-te bă, că cade !

 A sta in casa pe vremurile astea este mai mult decat o idee desteapta. Toata lumea incepe sa fie de acord ca cel mai bun mijloc de a nu te infecta cu virus, este sa-l ocolesti.

Apoi, statul acasa este chiar implinirea unui vis din copilarie, cand ai fi dat orice ca sa nu te duci la scoala. Puteti fi sinceri si sa recunoasteti? Eu unul nu i-am inteles niciodata pe acei care in plina vacanta, ardeau de nerabdare ca sa inceapa scoala. Poate ca unii dinte acestia au ajuns celebri, au pus serios umarul la dezvoltarea omenirii, dar uite ca si eu, mai domol din fire, am ajuns la 70 de ani.

Statul in casa nu poate fi o tragedie nici la varste mai inaintate. Daca stai in casa nu trebuie sa-ti faci griji pentru a impresiona pe nimeni, nu este nevoie ca sa-ti pui un zambet fals pe fata ca sa demonsterzi ca viata ta curge perfect. Esti doar tu cu tine insuti si nu te intereseaza ce cred ceilalti, pentru simplul motiv ca 'ceilalti' nu exista

Poti purta ce vrei (daca vrei), să mananci ceea ce vrei, să faci ce vrei și să actionezi asa cum vrei. Se poate fericire mai mare?

Cand iesi afara esti supus conformitatii cu ceea ce contemporanii considera a fi 'normal', ceea ce nu este intotdeauna foarte plăcut. Ori, cand stai acasa ai libertatea de a fi doar tu, fara teama de judecata altora.

Ca sa nu mai punem la socoteala cazul in care te poti transforma, cu voie sau fara, intr-un Dorel cu mintea odihnita.

No comments:

Post a Comment